Over vzw Lokaaltert

vzw Lokaaltert werd opgericht door twee lokale ondernemers. 
Met als doel om meerdere kleine, lokale ondernemers te verenigen en deze samen met hun producten in de kijker te zetten.

In de media

vzw Lokaaltert

Nieuwe vereniging Lokaaltert houdt eerste kerstmarkt online

2021 - Normaal zou de eerste indoor kerstmarkt van de nieuwe vereniging Lokaaltert op zaterdag 4 en zondag 5 december 2021 plaatsvinden, maar door corona laat de vzw die nu online doorgaan.

Karlien Van Impe en Hilde Meganck hebben de vzw Lokaaltert in het leven geroepen om de lokale ondernemers van Haaltert te verenigen. “Er is duidelijk veel vraag naar, zowel van lokale ondernemers als van consumenten”, aldus Hilde en Karlien. 

Normaal zouden ze binnenkort ook een kerstmarkt organiseren, maar door de verstrengde maatregelen gaat dat niet door. Daarom hebben ze een lokale webshop opgericht. Via die webshop, waar iedere ondernemer die normaal op de kerstmarkt zou staan een aantal producten in de kijker kan zetten, willen ze de verkoop toch een boost geven. “Naast de eyecatchers in de webshop zal je ook de mogelijkheid hebben om gewoon door te klikken naar de webshops van de lokale ondernemers. Hou de ondernemers zeker in de gaten want er zijn heel wat leuke initiatieven om de verkoop te stimuleren, van open-huisdag tot bijkomende kortingen.”

De webshop zal vanaf vrijdag 3 december beschikbaar zijn via www.lokaaltert.be en blijft zeker gedurende de hele maand december actief staan.

Lees het volledige artikel